Przejdź do treści
Pojemniki styropianowe
Pojemniki styropianowe są powszechnie znane i używane w gastronomii. Odnajdują zastosowanie w różnych restauracjach, barach, a także innych lokalach gastronomicznych.
Żywność zamknięta w takim pojemniku długo zachowuje świeżość, temperaturę, a przy tym same pojemniki się nie nagrzewają i nie nasiąkają wilgocią z potrawy. Dlatego idealnie nadają się do przewożenia dań, obiadów, zup. Gdy zamówimy obiad z dostawą do domu czy pracy w takim opakowaniu dotrze do nas ciepły i świeży. Pojemniki obiadowe dodatkowo mogą być dwu komorowe, a nawet trzy komorowe. Dzięki tym podziałom nie wymiesza nam się danie. np. surówka z sosem lub ziemniaki z buraczkami. Zupy mają swoje pojemniczki z wieczkiem.
Na takich opakowaniach firmy często umieszczają swoje logo, telefon, jakiś slogan, który zapada w pamięć. Jest to doskonała i niedroga forma reklamy.
ilość wyświetleń: 530
Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny. Jeśli będziesz nadal korzystać z tej witryny, założymy, że jesteś z niej zadowolony.
Ok